True

Politica de returnare

Termene de livrare

 

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la societatea noastră, în mod normal, se încadrează între 2 zile și 2 săptămâni, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă al site-ului www.laceaun.com.

Transportul se face prin serviciul de curierat rapid, iar taxele de transport și gratuitățile sunt valabile doar în aria de acoperire a firmelor de curierat

Toate comenzile plasate până la ora 15:00 ajung în 24/ 48 sau chiar 72 de ore – la produsele care au această specificație, după ora 15:00, comenzile ajung în maxim 48 ore.

Livrare în aceeași zi

 

Serviciul “livrare în aceeași zi” se aplică în următoarele condiții:

– numai pentru comenzile din Brașov

– numai pentru comenzile plasate până în ora 11:00

Costul acestui serviciu este de 20 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Livrare internațională

 

Livrăm către următoarele destinații din UE: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

Livrarea se face door to door, prin curier.

Comenzile se livrează în UE într-un interval intre 3 și 6 zile lucrătoare.

Toate comenzile internaționale trebuie achitate prin card bancar (procesator plăți mobilpay.ro)

Condițiile de retur sunt aceleași ca și la livrările naționale.

Taxa de transport se calculează în funcție de destinație și greutatea produselor din coș.

Taxa de transport se afișează înainte de finalizarea comenzii, astfel incat sa vedeti suma totala de plata, inainte de trimiterea comenzii.

Condiții de Returnare.

 

Vă precizăm că produsele alimentare și cosmetice comercializate prin intermediul www.laceaun.com, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d și e din OUG 34/2014, actualizată.

 

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna și veți primi banii înapoi!

Produsele pot fi returnate fără nici un motiv, în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii coletului de către client, prin curier la adresa Str. Meschendorfer nr. 390, Sânpetru, județul Brașov, România, pentru B ART GASTRONOMIE S.R.L.

Pentru retur trebuie să trimiteți o hârtie prin care solicitați returul, fără să existe un motiv anume și, totodată, să atașați factura și chitanța sau copie după factură și chitanță, în cazul în care returnați doar o parte din produse.

Taxa aferentă transportului este în sarcina cumpărătorului, banii vor fi returnați în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii returului. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziție cumpărătorul sau cum vom conveni de comun acord.

Consumatorul are dreptul să notifice, în scris, comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Produsul trebuie returnat în maxim 14 zile calendaristice împreună cu documentele atașate. Costurile livrării vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza în cel mult 30 zile calendaristice din ziua returnării la sediu a acestuia. De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, www.laceaun.com  își rezervă dreptul de a reține o parte din suma ce urmează a fi returnată, în scopul de a readuce produsul în starea inițială – dacă este posibil – sau pentru a acoperi diferența rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vândut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

Produsele aflate în lichidare de stoc, promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.

Formular de retragere întocmit pe baza Ordonanței de urgență nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

Stimate client www.laceaun.com, prezentul formular se trimite înapoi completat, doar dacă dorești să returnezi comanda. Acest formularul este un model și nu este obligatoriu.

 

Formularul se trimite către B ART GASTRONOMIE S.R.L., Str. Meschendorfer nr. 390, Sânpetru, județul Brașov, România.